За нас

Повече от 15 години, Балгериън Трак Сървис ООД е отличен пример за качество, надеждност и бързина на обслужване при ремонт и сервиз на тежкотоварни автомобили и ремаркета.

Наясно сме, че през всичките тези години сме изградили добри традиции в сервизната дейност, благодарение на отлично подготвените специалисти, с които разполагаме, благодарение на съвременните методи и оборудване, които използваме и най-вече благодарение на вас клиентите, тъй-като ни позволихте да докажем нашата лоялност и коректност към вас.

„По-качествени ремонти, по-добра и безопасна експлоатация на автомобилите на клиентите ни.“

е нашето мото.

Ние постоянно инвестираме в обучение на персонала си, закупуване на качествени инструменти и диагностична апаратура, с цел отговаряне на Европейските норми за качествено и бързо ремонтиране на тежкотоварните превозни средства.

Балгериън Трак Сървис разполага със стендове за изправяне на шасита и ремонт на тежко-катастрофирали товарни абтомобили и ремаркета, диагностична апаратура, машина за смяна на масло на автоматични скоростни кутии, стенд за проверка и почистване на метанови инжектори.

За допълнителна информация
За да може наш специалист в най-кратък срок да се свърже с Вас, моля, оставете Вашите данни за обратна връзка:

МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ
Обработка на моите Данни от Балгериън Трак Сървис ООД на хартиен носител, автоматизирано или по електронен път,+ включително по пощата или чрез електронна поща, по телефон (например автоматизирани телефонни разговори, SMS, MMS, факс) и всякакви други средства (например уебсайтове, мобилни приложения), с цел изпращане на търговски съобщения и бюлетини, както и рекламиране на продукти и услуги.

МАРКЕТИНГ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ
Предоставяне на моите Данни на Балгериън Трак Сървис ООД +и обработката им с цел изпращане на търговски съобщения, както и рекламиране на продукти и услуги или извършване на пазарни проучвания.
Всички полета със * са задължителни!