• NUOVO DAILY. FORTE PER NATURA.

Форма за контакт

За контакти, коментари, предложения, запитвания:

Запитването е изпратено!

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Bulgarian Truck Service Ltd. Ви благодари за проявения интерес към нашите продукти, за посещенията в нашия уебсайт и за имейлите, които ни изпращате.

В БТС разбираме, че защитата на личните дани на посетителите в нашите уебсайтове е много важна, както и че информацията е поверителна.

Ние събираме лична информация за Вас, в случай че решите да я предоставите доброволно. Не споделяме никаква част от личната информация на трети страни за тяхна маркетингова употреба освен ако Вие не ни дадете изключително разрешение за това.


Моля, прегледайте останалата част от този документ, за да научите повече за това как ние събираме, използваме, споделяме и защитаваме информацията онлайн.


Събиране на информация

Bulgarian Truck Service Ltd. е регистриран като администратор на лични дани пред Комисията за защита на личните дани (КЗЛД). Част от даните, които доброволно предоставяте, са лични дани и попадат под специален режим на защита по смисъла на Закона за защита на личните дани (ЗЗЛД).


Има два модела, които БТС използва за събиране на лични дани чрез интернет:

 • Информация, която можем да получим:
 • - Лична информация: Може да посещавате нашите уебсайтове, без да ни предоставяте Ваши лични дани. Ние събираме лична информация за Вас (като име, адрес, телефонен номер, имейл или друга идентифицираща информация) само когато Вие решите да ни предоставите такава. Чрез Вашите отговори на наши въпроси, ние може да събираме информация за Вас, но без тя да е обвързана с конкретни лични дани.

  - Обобщена информация: В някои случаи премахваме предоставените от Вас лични дани и използваме останалата обща информация. Тези дани може да се комбинират с друга информация, за да създадем анонимна, обща статистическа информация (например: брой посетители, обща статистическа информация, име на интернет доставчика), която ни помага да подобрим нашите продукти и обслужване.

 • Автоматично получавана информация:
 • Ние автоматично получаваме определена информация при Ваше посещение в нашите сайтове или при кореспонденция чрез имейли между Вас и нас. Автоматичните технологи, които използваме, може да включват, напр. уебсървърни връзки/IP адреси, HTML кукита и уебнасочвания.

  - Уебсървърните архиви/IP адреси: IP адресът е номер, който се включва към Вашия компютър, винаги когато влизате в Интернет. Всяка компютърна идентификация е провеждана с IP адреси, което позволява на компютрите и сървърите да се разпознават и комуникират помежду си. БТС събира IP адреси, за да провежда системно администриране и да ползва, както и да предоставя обща информация към свои делови партньори и/или продавачи с цел извършване на анализи и обобщения за качеството на уебсайта.

  - Така наречените HTML кукита (cokies) представляват малки файлове, съдържащи низ от знаци, които се разполагат автоматично на твърдия диск на компютъра Ви, когато влизате в определени уебсайтове. Те уникално идентифицират Вашия браузър към сървъра. Те ни позволяват да запазваме информация на сървъра, за да бъде услугата по-добра и за да се провеждат анализи за състоянието и качеството на уебсайта. Повечето уебраузъри са настроени да приемат кукита, но въпреки това Вие можете да настроите Вашия браузър да отказва всички кукита или да показва, когато кукитата са изпратени. Имайте предвид, че някои страници в нашите сайтове може да не работят правилно, когато откажете да приемате кукита.

  - Уебнасочвания: При определени уебсайтове или имейли, БТС може да използва обща интернет технология наречена "beacon" (също известна като "action tag"или "clear GIF technology.") Уебнасочванията помагат да се анализира ефективноста на уебсайтовете чрезпреброяване, например на броя на посетителите в сайта и колко посетители са видели ключови елементи от сайта.

  Уебнасочвания, кукита и други проследяващи технологи не получават автоматично лична информация за Вас. Само ако Вие доброволно изпратите лична информация, като регистриране или изпращане на имейли, тези автоматични проследяващи технологи могат да се използват за доставяне на по-нататъшна информация за Вашето посещение на уебсайтове и/или ползване на интерактивни имейли, като това ще подобри услугата към Вас.

  - Услуги: Ние може да предлагаме услуги на приложения, собственост на трети страни, като съдържание в определени уебсайтове на БТС, какъвто е Gogle Maps. Тези трети страни могат автоматично да получават определена информация, когато си взаимодейставате с нас в уебсайтовете на БТС, използвайки подобни приложения на трети страни.


Възможности за избор

Имате няколко възможности за избор в зависимост от това как използвате нашите уебсайтове. Може да решите да не изпращате никаква лична информация, като въобще не я въвеждате в каквито и да било форми или полета за дани в нашите уебсайтове и по този начин не използвате някои от нашите достъпни услуги. Възможно е някои сайтове да поискат Вашето разрешение за определено използване на информацията за Вас и Вие можете да потвърдите или да отхвърлите подобна употреба. Ако изберете да се включите чрез отделни устройства или комуникаци, като онлайн нюзлетър например, ще можете да прекратите регистрация по всяко време, като използвате инструкците, включени във всяка комуникация. В случай че решите да прекратите регистрация за дадена услуга или комуникация, ние ще отстраним информацията за Вас бързо, като може да изискаме допълнителни дани, преди да изпълним Вашето искане. Както е описано по-горе, ако желаете да се предпазите от проследяване чрез кукита, когато анонимно разглеждате нашите сайтове, можете да настроите Вашия браузър да отказва всички кукита или да показва кога са изпратена дадени кукита.


Сигурност

БТС предприема предпазни мерки и използва технологи за защита, правила и други процедури, за да защити Вашите дани от неупълномощен достъп, неподходяща употреба, разкриване, загуба или унищожаване. С цел осигуряване на поверителноста на Вашите дани, БТС използва също легален стандартен софтуер и защита с парола. Все пак е Ваша отговорноста да се уверите, че компютърът, който използвате, е подходящо подсигурен и защитен от зловреден софтуер: "троянски кон", компютърен вирус, "софтуерен червей" и други. Известно Ви е, че без подходящи защитни мерки (т.е сигурна браузърна конфигурация, съвременен антивирусен софтуер, персонален защитен софтуер (firewal), без използване на софтуер от несигурни източници) съществува риск даните и паролите, които използвате, за да се защитите от достъп до Вашите дани, да бъдат разкрити от неупълномощена трета страна.


Използване на даните

БТС ще използва персонално идентифициращата информация, която Вие ни предоставяте в съответствие с Вашите изисквания. Ние ще запазим контрол и носим отговорност относно използването на тази информация. Част от тези дани може да бъдат запазени или прехвърлени на компютри, локализирани под друга юрисдикция, напр. САЩ, чито закони за защита на даните може да се различават от приетите във Вашата страна. В такива случаи, ние ще се уверим, че са осигурени подходящи предпазни мерки, за да се гарантира, че механизмите за защита на даните са еквивалентни на тези в страната, в която живете. Информацията, която също така се използва за различни ЧР цели (представителен мениджмънт, решения за успешност или действия за развитие), ще ни помогнат да разберем по-добре от какво се нуждаете и как можем да подобрим нашите продукти и услуги. Това ни помага също да персонализираме определени комуникаци с Вас относно услугите и промоците, които може да представляват интерес за Вас.


Обмен и прехвърляне на даните

БТС предоставя лични дани на различни външни компани или агенти, които работят за нас с цел осигуряване на услуги на клиента, изпращане на маркетингови линкове с другипродукти, услуги и оферти, и провежда технологична подръжка. Ние също може да обменяме лични дани с нашите дилъри. Всички те съблюдават правилата и разпоредбите за поверителност.

Ние може също така да разкрием лична информация при следните случаи:


(a) във връзка с продажбите или други дейности, които биха били подпомогнати от тези дани;


(б) за да отговорим на подходящи изисквания от официални държавни институци или където се налага от приложените закони, съдебни правила или държавни указания;


(в) при корпоративен одит или за да се проучи или отговори на оплакване или заплаха за сигурноста;


(г) директна употреба с маркетингова цел, изключваща трети страни.


Ние няма да продадем или по някакъв друг начин да предоставим лична информация, която получаваме от Вас чрез нашите уебсайтове, на трети страни за тяхна директна употреба с маркетингови цели без изричното Ви съгласие за това Вашите дани да бъдат предоставяни в този смисъл.


Изпращане на имейл на приятел или колега: В някои сайтове на БТС е възможно да изпратите определен материал на приятел или колега, отвеждайки ги така към уебсайта на БТС. Имейлите, на които ще се бъде изпратен материалът, ще се използват за изпращане на информация във Ваша полза и няма да се събират или използват от БТС или трети страни за други цели.

Google Analytics: уебсайтовете на БТС може да използват Gogle Analytics, услуга за уебанализ на Gogle. Gogle Analytics използва кукита, които представляват текстови файлове на вашия компютър, за да помогнат на уебсайта да анализира колко потребители използват уебсайта. Информацията, генерирана от кукитата за вашето използване на уебсайта (включително вашия IP адрес) ще бъде предадена и запазена от Gogle на техните сървъри в САЩ. Gogle ще използва тази информация за целите на оценка на вашето използване на сайта, създаване на отчети за дейноста на сайта, която да послужи на операторите му и за извършване на други услуги, свързани с дейноста на уебсайта и употребата на интернет. Gogle може също да трансферира тази информация на трети страни, когато това се изисква от закона, или когато тези трети страни извършват операци от името на Gogle. Gogle няма да свързва вашия IP адрес с каквито и да било други дани на Gogle. Вие можете да откажете използването на кукита чрез настройките на вашия браузър, но така или иначе, моля да обърнете внимание, че ако направите тези настройки няма да можете да използвате пълната функционалност на уебсайта на БТС. При използването на уебсайт на БТС, вие давате съгласието си да се прехвърлят всички ваши дани към Gogle по гореописания начин и за съответните цели.


Линкове към други сайтове

Нашите уебсайтове съдържат линкове към други уебсайтове, които може да дадат полезна информация на нашите посетители. "Декларацията за поверителност" не касае тези сайтове и ние Ви препоръчваме връзката с тях да става директно, като проучите техните деклараци за поверителност.


Декларация за поверителност при деца

Нашите уебсайтове са предназначени за ползване от възрастни лица. Ние не събираме никаква лична информация за лице, за което ни е известно, че е под 18-годишна възраст без доказуемото съгласие на неговия законен настойник. Подобен настойник има правото, при поискване, да провери информацията, дадена от детето и/или да поиска тя да бъде заличена.


Допълнителна информация на уебсайтовете

Ако един уебсайт разполага с други механизми за снабдяване с поверителни дани, различаващи се от описаните тук, те ще бъдат описани на страницата, на която се събира лична информация.


Забележка към използващите бизнес и професионални сайтове

В случай че имате бизнес или професионални взаимотношения с БТС, ние може да използваме информацията, която Вие прилагате в нашите сайтове, включително сайтове, насочени специално към бизнес или професионални лица, с цел развитие на нашите бизнес взаимотношения с Вас и компаните, които представлявате. Ние също така може да споделим подобна информация с трети страни, работещи в наша полза.


Актуализация към използващите бизнес и професионални уебсайтове

БТС може да актуализира този документ. Всякакви подобни промени ще бъдат описани на тази страница. Продължителното използване на нашите сайтове, след като сте получили съобщение за промяна в "Декларацията заповерителност", показва Вашето съгласие с актуализираното съдържание. Последната дата на актуализиране на Декларацията е 1 декември 2014 г.